Select Page
Search
Generic filters
Exact matches only

Ekonomiassistent

Candles Scandinavia är den ledande leverantören av doftljus och övriga doftsättningsprodukter till hemmet genom agenturen för flertalet av världens största ljusmärken samt att man bedriver utveckling och produktion av egna produkter, främst som private label. Man finns representerad i samtliga nordiska länderna samt har kontor, showroom, lager och tillverkning i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt placerade i Örebro. Just nu befinner man sig i en spännande och expansiv fas med ett 30 tal medarbetare och en omsättning på ca 80 miljoner kronor.

Profil på vår Ekonomiassistent

Som ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, löneberedning, löpande bokföring, avstämningar, rapportering samt bistå vid månadsbokslut och årsbokslutsarbetet.

Du kommer att ingå i ett team om fyra personer där vi arbetar tätt tillsammans och alla hjälps åt. Detta medför att din roll kommer formas efter din kompetens, tidigare erfarenhet och gruppens sammansättning. Vi tror att du på ett engagerat och ödmjukt sätt kan bidra med nya tankar och idéer för utveckling av de ekonomiska processerna.

Vi söker dig som

Precis har avslutat en relevant utbildning inom ekonomi alternativt har något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är pedagogisk och har en förmåga att förstå och se helheten. Du har tålamod och är inte rädd för att stå på dig och driva saker framåt. För att passa in i vår organisation är du en social och kommunikativ lagspelare, som hugger i där det krävs. Vi ser gärna att du gillar utvecklingsarbete och vill vara med och driva Candles Scandinavia framåt.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt stora tillväxtmöjligheter. Vi har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut. Vi ser att tjänsten på sikt kan utvecklas mot större ansvarsområden.

 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

 Ersättning

Fast månadslön

Så ansöker du

CV samt Personligt brev märkt ”Ekonomiassistent” skickas till

jobb@candles.se

Sista dag för ansökning: 190922

Urval sker löpande, så sök redan idag!

Kontakt

Rasmus Lundin, Ekonomichef

rasmus.lundin@candles.se

+46 (0)73 500 48 94

Bolagets adress

CV-gatan 38 B

703 82 ÖREBRO