Candles Scandinavia AB (Publ) etablerar säljorganisation i Frankrike

Som ett led i sin internationella expansion signerar Candles Scandinavia agentavtal med bolaget Natur&Co SAS i Frankrike som säljrepresentant för den franska marknaden.

Bolaget Natur&co SAS har specialiserat sig på miljövänliga alternativ till redan etablerade produkter inom segmentet konsumentprodukter och saluför flera miljövänliga produkter i landet. Bolaget leds av dess grundare och vd Christophe Devineau med lång erfarenhet inom både försäljning av private label-produkter men också ett flertal års erfarenhet av arbete som inköpare av konsumentprodukter för en större butikskedja i Frankrike.
 
Utöver lång erfarenhet har Christophe även ett stort kontaktnät inom retail i Frankrike. Christophe Devineau kommer tillsammans med kollegor i företaget Natur&Co SAS omgånde påbörja arbetet med införsäljning av Candles Scandinavias 100% naturliga doftljus. Man kommer även medverka på Private Label Mässan i Amsterdam senare i maj 2023.
 
”Att kunna attrahera en rutinerad person som Christophe Devineau med sin långa erfarenhet av just private label försäljning samt hans stora kontaktnät borgar för goda och snabba resultat när det gäller etablering på den franska marknaden för oss på Candles Scandinavia och våra produkter. Dels är den franska marknaden stor men också extra intressant då konsumenter i landet använder doftprodukter i hög grad, samt att flera av världens största lyxmärken inom mode, kosmetik och parfym har sina huvudkontor i landet. Det ska bli superroligt att arbeta med Christophe och tillsammans med resten av teamet på Candles vara med och utveckla den mycket intressanta franska marknaden” säger Viktor Garmiani, vd för Candles Scandinavia AB
 
Efter att i många år ha bevisat affärsmodellen där man tack vare en effektiv produktion av premiumdoftljus tillverkade på 100% naturligt vax framgångsrikt attraherar nya kunder i snabb takt ökar Candles Scandinavia nu aktivitetsnivån på europeisk nivå. Utöver säljrepresentant i Norden och Beneluxområdet, med Holland, Belgien och Luxemburg, och det senaste tillskottet med lokal närvaro även i Frankrike, arbetar nu bolaget med flera rekryteringar i ett antal större europeiska länder.